Accessoarer som matchar din klänning

Hittade 4 produkter
 • Vänd
  350 kr

  Accessoarkit som innehåller alla våra tre matchande accessoarer. En näsduk En scarf En fluga Vi syr accessoarerna i samma färg som din klänning. Om du vill ha en annan färg kan du skriva det i kommentarsrutan i kassan.

  350 kr
 • 50 kr

  En näsduk som matchar din klänning perfekt och passar bra i din dejts bröstficka. Allt du behöver göra är att lägga till den här varan i din kundkorg. Näsduken är 45 x 45 cm

  50 kr
 • 299 kr

  En matchande fluga som passar perfekt till din baldejt. Flugan är justerbar från kragstorlek 14 till 18. Om flugan inte ska matcha dom klänningar som ligger i ordern så skriv ditt tidigare ordernummer i kommentarsfältet eller vilken färg flugan ska ha.

  299 kr
Hittade 4 produkter

Gratis tygprover

Beställ gratis tygprover för alla våra klänningar. Du hittar ett beställningsformulär på varje produktsida.

Perfect fit-garanti

Om något mått inte skulle stämma på din klänning så kan du justera den hos en lokal skräddare. Vi ersätter justeringen.

Alltid snabb leverans

Välj mellan gratis leverans inom 15 arbetsdagars eller betala extra för 10 arbetsdagars leverans.

Accessoarer - matcha din klänning

Här hittar du accessoarer som matchar din balklänning perfekt. Vi erbjuder såväl scarfs som näsdukar och flugor till dig eller din dejt. Alla accessoarerna sys i exakt samma nyans som din klänning och på så sätt kan du enkelt komplettera hela din look på ett och samma ställe.

Beställer du dina accessoarer i samband med ett klänningsköp så syr vi dem automatiskt i samma färg och tyg, skulle du däremot vilja bryta av din look med en kontrastfärg skriver du bara en kommentar om önskad nyans i kassan. Om du redan beställt och fått hem din klänning och vill komplettera med en accessoar så gör du på precis samma sätt och kommenterar att det finns en avslutad order i ditt namn, då kan vi enkelt plocka fram den exakta nyansen!

Accessoarer som matchar din klänning