Aftonklänningar

Hittade 13 produkter

En aftonklänning bärs under klädkoden smoking eller mörk kostym. Klänningen är vacker och mångsidig, den kan sys i olika tyger och ska skapa en vacker silhuett. På Sofia Moore anstränger vi oss för att du ska få den perfekta aftonklänningen. Vi syr efter dina mått eftersom vi vet att perfekt passform är viktigast av allt.

Läs mer
Hittade 13 produkter

Gratis tygprover

Beställ gratis tygprover för alla våra klänningar. Du hittar ett beställningsformulär på varje produktsida.

Perfect fit-garanti

Om något mått inte skulle stämma på din klänning så kan du justera den hos en lokal skräddare. Vi ersätter justeringen.

Alltid snabb leverans

Välj mellan gratis leverans inom 15 arbetsdagars eller betala extra för 10 arbetsdagars leverans.

Aftonklänningar för alla tillfällen

Kanske ska du på studentbal, finsittning, gala eller bröllop, oavsett vilket så har du hittat rätt. Aftonklänningen är ett elegant val till ditt event och finns i ett oändligt antal färger och former. Klädkoden som aftonklänningar faller under är smoking eller mörk kostym men de kan även funka till kavaj eller valfri klädsel så länge matchningen görs rätt, särskilt när aftonklänningen inte är fotsid. En aftonklänning är mångsidig och kräver inte smycken och accessoarer utan gör ofta jobbet helt själv. Tyget ska ge en lyxig känsla och längden på aftonklänningen är varierande men den brukar inte vara kortare än till vaden. Även om alla aftonklänningar är olika så är det en sak de har gemensamt: de ska få dig att känna dig vackrare än någonsin.

För oss på Sofia Moore är det viktigt att just du är nöjd och får den rätta aftonklänningen till ditt event. Vi har ansträngt oss för att skapa eleganta aftonklänningar i olika material och former, allt för att du ska hitta något som faller dig i smaken. I vårt sortiment finns V-ringade, U-ringade, båtringade, enaxlade och axelbandslösa modeller. Oavsett vad du väljer så garanterar vi en perfekt passform genom att måttsy aftonklänningen efter dina mått. Om du hittar en modell som du gillar men önskar att lägga till eller ta bort någon detalj, kanske ändra skärningen i ryggen, så hjälper vi gärna till. Enklaste sättet brukar vara att bolla idéer med vår kundtjänst eller skriva en kommentar när du lägger din order. Tänk också på att vi förutom eleganta aftonklänningar även erbjuder matchande accessoarer till dig och din date, allt för en perfekt look.

Aftonklänningar