Spetstrend 2017!

Handla nu!

Bröllops­klänningar

Hittade 51 produkter

Bröllopsklänningen bärs av bruden under vigseln och är för många den viktigaste klänningen i hela livet. Klänningarna finns i olika stilar och modeller, de flesta långa och ofta vita. På Sofia Moore skapar vi en bröllopsklänning som är perfekt för dig, oavsett vilken längd, färg och modell du är ute efter.

Läs mer
Hittade 51 produkter

En vacker bröllopsklänning till er stora dag

Vi erkänner, vi gråter alltid på bröllop. Men vem kan klandra oss, få saker är så vackra att se som en vitklädd brud på sin stora dag. Ett stort grattis till er om ni håller på att planera ert bröllop, det är så häftigt! Kanske ska ni ha ett vackert naturbröllop, en enkel ceremoni eller ett kyrkbröllop med pompa och ståt, hursomhelst så har ni hamnat helt rätt, vi har bröllopsklänningar och brudklänningar för alla.

Det går trender inom allt och de senaste åren har bröllopet växt i popularitet och blivit inne igen. Något som trenderna däremot inte rår på det är bröllopsklänningen, den kommer med all sannolikhet vara ljus och bedårande även om 100 år. För att skapa mer dynamik i kläderna tycker vi det är fint att använda sig av en slöja och kanske även en färgstark och annorlunda bukett. Har ni ett genomgående färgtema på bröllopet? Då passar det utmärkt att plocka in färgen i brudbuketten och accessoarer, varför inte en matchande rosett i håret eller ett par färgglada skor helt i bröllopets anda.

En stor fördel med att handla sin bröllopsklänning hos oss på Sofia Moore är att våra klänningar måttsys och anpassas efter just dig. Kanske är du längre än genomsnittet, har lite bredare axlar eller kommer vara höggravid precis vid bröllopet, det är inga problem. I vår köpprocess får du ta hela elva mått vilket garanterar att bröllopsklänningen får perfekt passform. Om du har några speciella önskemål eller behöver någon särskild anpassning kan vi oftast tillgodose det, skicka bara ett mail till vår kundtjänst så svarar vi så snart vi kan. Men lägg inte mer tid på att läsa nu, scrolla upp och njut av våra vackra kreationer i vitt.

Vi har även brudklänningar.

Bröllops­klänningar