Bröllop 2017!

Handla nu!

Brudklänningar

Hittade 51 produkter

En magisk brudklänning som passar perfekt är vår vision. Vi har brudklänningar i mängder av modeller just för att alla ska hitta sin alldeles egna favorit till bröllopsdagen. Har du frågor kring justering av en klänningsmodell? Kontaka oss på hej@sofiamoore.se!

Läs mer
Hittade 51 produkter

Brudklänning, till den förtrollande bruden

Det pirrar i kroppen och den stora dagen är här. Timmar av planering har lett fram till detta; färgtema, gästlista, val av ring – men det kanske viktigaste av allt: brudklänningen. Brudklänningar, eller bröllopsklänningar, är något som många drömt om sedan barnsben. Trenderna har varierad genom tiderna, vill vi ha en 80-tals gräddbakelse eller en enklare 90-tals modell med smala axelband?

Vi har mängder av krispigt vita brudklänningar i olika modeller. Snövit, elfenbensvit eller äggskalsvit? Valet av nyans kan vara klurigt, vi skickar gärna gratis tygprover till dig så att du kan känna och klämma på materialet innan du gör ditt val.

Hos Sofia Moore så anpassar vi oss efter dig och dina mått. Kanske är du höggravid den stora dagen eller önskar en kortare modell så att det finns plats för dans? Oavsett så kan vi justera brudklänningen efter dig. Våra klänningar handsys upp från grunden och vi finns alltid här för att hjälpa dig om du har frågor eller funderingar. Det viktigaste för oss är att det blir en minnesvärd och en helt fantastisk dag i din bedårande brudklänning.

Brudklänningar