Tärn­klänningar

Hittade 33 produkter

Just nu får ni den 4e tärnklänningen gratis när ni handlar till ert bröllop. Erbjudandet gäller alla måttsydda klänningar och gäller den billigaste klänningen ni valt. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. Maila oss på hej@sofiamoore.se så får du en personlig kod att använda i kassan.

Att vara tärna är en viktig roll, därför måste era tärnklänningar vara perfekta. Klänningarna kan vara både långa och korta och tärnorna kan tex. ha matchande färger eller matchande design. På Sofia Moore är vi experter på tärnklänningar och hjälper gärna till med att anpassa er order så den passar just ert bröllop.

Läs mer
Hittade 33 produkter

Gratis tygprover

Beställ gratis tygprover för alla våra klänningar. Du hittar ett beställningsformulär på varje produktsida.

Perfect fit-garanti

Om något mått inte skulle stämma på din klänning så kan du justera den hos en lokal skräddare. Vi ersätter justeringen.

Alltid snabb leverans

Välj mellan gratis leverans inom 15 arbetsdagars eller betala extra för 10 arbetsdagars leverans.

Vi har tärnklänningarna ni letat efter

Just nu får ni den fjärde tärnklänningen gratis när ni handlar till ert bröllop. Erbjudandet gäller alla måttsydda klänningar och gäller den billigaste klänningen ni valt. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. Maila oss på hej@sofiamoore.se så får du en personlig kod att använda i kassan.

På Sofia Moore älskar vi bröllop och de fantastiska fester det är förknippat med. Vi ser varje inbjudningskort som en ära och blir väldigt glada när våra vänner vill dela sin stora dag med oss. Det finns självklart en roll på bröllopet som är lite finare än de andra, ett tecken på att man är extra betrodd, och det är att få vara brudtärna. Det betyder inte bara att du är en nära vän till brudparet, du är verkligen speciell. Som tärna blir tärnklänningen viktig, blickarna kommer ofta vara på dig så du måste vara bedårande vacker. Du kommer dessutom säkert ha saker att hålla reda på och måste kunna hugga i och hjälpa bruden om det uppstår ett oväntat problem. Det är svårt att hitta en tärnklänning som tillgodoser allt detta men om du är på jakt har du precis hittat rätt.

En av de tydliga trenderna vi sett när vi gått på bröllop de senaste åren är matchande tärnklänningar. De matchande tärnklänningarna gör det lätt att urskilja vilka som har en officiell roll och dessutom blir bröllopsfotona helt fantastiska. Genom att handla hos oss på Sofia Moore så har ni möjlighet att matcha klänningsmodeller och färg helt fritt och bäst av allt, genom att beställa måttsytt får alla tärnor klänningar med perfekt passform. Som exempel så har några av våra tidigare kunder valt att alla tärnor ska ha samma klänningsmodell men i olika färger medan andra har valt att tärnklänningarna ska ha samma färg men olika utseende. Med vårt breda utbud och stora valfrihet är möjligheterna nästan oändliga, hitta era drömklänningar redan nu!

Tärn­klänningar