Vi är Sofia Moore

Sofia Moore AB grundades i Stockholm våren 2012, vi som startade företaget heter Alexander, Sanna och David.

Det var när Sanna skulle köpa en klänning till en universitetsbal som idén till Sofia Moore föddes. Det var näst intill omöjligt att hitta en välsittande klänning av hög kvalité till ett rimligt pris och utifrån det började vi skissa på en affärsplan. Redan från start fokuserade vi på måttsydda klänningar. Det innebär att vi kan garantera en bättre passform jämfört med standardstorlekar, något som är mycket viktigt för att bal- och långklänningar ska se bra ut.

Sedan starten har Sofia Moore växt fort, mycket tack vare våra nöjda kunder som sprider ordet vidare till släkt och vänner. Många gånger får vi bilder från kunder där de visar upp sina klänningar med nöjda leenden, vilket ger extra energi och sporrar oss att leverera ännu bättre produkter och service. Numera har vi förutom huvudkontoret i Stockholm också ett 40-tal sömmerskor på plats i vår egen designstudio på Sri Lanka. Vi har också expanderat såväl geografiskt, till övriga Norden, som med ett bredare utbud där du nu hittar både bröllops-, tärn- och cocktailklänningar utöver det redan stora urvalet av balklänningar.

Vi har stora planer för framtiden och jobbar hårt för att bli det självklara valet vid ditt nästa klänningsköp. Vi hoppas lite extra att just du kommer förälska dig i någon av våra klänningsmodeller och att du känner dig vackrare än någonsin på ditt nästa event.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar, vi hjälper gärna till.

Vänligen,
Teamet bakom Sofia Moore

Detaljbilder från vår designstudio.

Detaljbilder från vår designstudio.

Alexander håller ett paraply under en photoshoot.

Alexander håller ett paraply under en photoshoot.

En av våra modeller provar Sommerville dress

En av våra modeller provar Sommerville dress.

Så handlar du


Beställ gratis tygprover

1. Leta fram dina favoriter och beställ gratis tygprover

Leta runt i vår shop och hitta dina favoritklänningar och favoritfärger. För att underlätta ditt köpbeslut erbjuder vi gratis tygprover som skickas på posten.

Beställ tygprover!

Välj din klänningsmodell

2. Välj klänningsmodell och färg samt eventuell justering

När du bestämt dig för en klänning klickar du fram den på i vår shop och väljer färg. Det går även att göra justeringar i modellen om du vill, kontakta gärna kundtjänst för mer information. Justeringar kostar 199 kr.

Fyll i dina mått med hjälp av vår måttguide

3. Fyll i dina mått

Fyll i dina exakta mått genom att följa vår måttguide. Ta måtten i de underkläder du kommer bära tillsammans med långklänningen för bästa passform.

Våra skräddare syr upp din klänning

4. Våra erfarna skräddare tillverkar din klänning

Så snart vi har fått dina mått börjar processen att skapa din klänning. Våra erfarna skräddare skär tyget enligt dina mått och ser därigenom till att skapa en unik långklänning med en perfekt passform.

Vi skickar din klänning snabbt och enkelt

5. Vi levererar över hela världen inom 15 arbetsdagar helt utan kostnad

Våra logistikpartners ser till att ditt paket kommer till ett ombud nära dig så du kan hämta upp det när det passar dig bäst.

Vi skickar din klänning snabbt och enkelt

6. Vi garanterar en perfekt passform

Om du mot förmodan skulle ha några problem med passformen på din klänning så ersätter vi justeringar hos en lokal skräddare. Vi kallar detta vår perfect fit-garanti och du kan läsa om den här.